torstai 28. heinäkuuta 2011

Menoa ja meininkiä!

Tänään aamu 10 mentiin Ronin kanssa koirahierojalle. Ronski tykkäs ihan sikana! Vähän kireyttä kuulemma oli toisessa takajalassa, mutta ei sen kummempaa, onneksi. Maanantaina olisi Akun vuoro (: Oltiin kaksi kertaa tänään Seinäjoella, eri koiran kanssa, aamulla Ronin kanssa ja illalla Taiston kanssa Petsiemiitissä :D Taisto saikin kuin saikin sen hännän pois sieltä koipien välistä. Ja taisi olla jopa hieman tunkeileva bichon frise urosta kohtaan :'D Ei jesus jätkät veti rundia ja teki jotain kiellettyä, niinkuin varmaan arvata saattaakin! =D Muttamutta, hauskaa oli ja uudestaan mennään. Mutta eipä mulla kai muuta tällekertaa :) Morjensta! :--)

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Treenataan!

Eilen treenasimme Taiston kanssa kontakteja, jotka sujuivatkin oikein mallikkaasti. Mies oppi ne todella nopeaa. Isä teki siitä noin. 10 minuutissa meille minikokoisen puomin, joka on hyvä treenaamiseen! Hui, mulle tulee vielä kiire ton koiran kanssa, se kun painelee herkun perässä tuhatta ja sataa. Ronia kun saa aina odotella, mä saan Tapen kanssa juosta itsekkin niin ettei jalatkaan pysy mukana :D Mä tarttisin vaan niksejä/vinkkejä siihen, että miten saan otettua sen namialustan pois, niin että se pysähtyy kuitenkin siihen kontaktille. Vinkkejä otetaan vastaan! Oon muutaman kerran koittanut ottaa alustan pois, mutta ei, se hyppää kontaktin... Ärh ja mur, no eikai siinä muuta kuin kärsivällisyyttä! Mun pitäis saada hommattua naksutin, mutta aina se jää ostamatta, kun eläinkauppaan pääsee ja sieltä tarttuu aina jotain muuta mukaan kuin se kaikkein olennaisin, käytänöllisin ja tarpeellisin, eli naksutin :)


Tänäänkin eläinkauppa WOOF'Sista tarttui mukaan Eukanuban Jogging & Agility-naksuja. Eipäs mulla muuta, ensikertaan taas, moikka kaikille! :--)


                                                               <3: Jenna

sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Mikkeli 23.7.2011

Eilen Mikkelissä Cavalierien agiltymestiksistä tuli hyl ja 5 ja kuuma oli huhhu! Ja meidän vauhtikin oli sen mukaista sitten, että -,- Mutta omaa tyhmyyttä tuo karkaaminen oli A-radalla, olisi vaan pitänyt viedä ne kamat autoon hyvissä ajoin, hyvä olla jälkiviisas! :D Palaillaan taas hyvän ja pidemmän postauksen kera ensikerralla. Moissu! :)

Mutta tuolta löytyy kuvia eilisestä Mikkelin reissusta --->

https://picasaweb.google.com/109667173333720448515


                                                             <3: Jenna

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Seisotuskuvia

                                                              Taisto 8kk

                                                                Aku 2v 9kk

                                                     Roni 2v 9kk (minu vinttikoira<3) XD

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Ronin 'trimmi' näkyy kivasti<3 Ja olen todella ylpeä hyvästä siksak-jäljestä XD Taiston ja minun näyttelyura loppui lyhyeen, sillä Taistolla on alapurenta, mutta Tervakoskella se nähdään jatkuuko se vai ei. Mutta toivotaan, että jatkuu ja pitkään. Jos ei jatku, silloin on Taistosta tullut agilitykoira ja ehkä tuleva agilityvalio. Mutta jatketaan joskus oikean ja jännän postauksen kera! Zao!


                                                         <3: Jenna

maanantai 11. heinäkuuta 2011

Näyttelysuunnitelmia

Eilen lähti Tervakoskelle (27-28.8.) ilmot ja mukaan sinne lähtee Taisto ja Aku. Kun tuo Roni ei voi osallistua a) kivesten puuttumisen takia b) karva ei ole mitä parhain :'D Aku nähdään avoimessa ja Taisto junioreissa. Ei mun vauva voi olla tuolloin jo yli 9 kuukautta :o Justhan se oli vasta pieni termiitti näiden muiden joukossa :) Missä on mun cavavauva?!





                                   
                          Laitetaan nyt muutama kuva noista 'vanhuksistakin' (todella hyvälaatuisia kuvia)








Kyllä se aika rientää. Nämäkin vauvat pian jo 3 vuotiaita :o Hyi kauhiaa :--) Tässä siis vähän kuvasatoa vuosien varrelta. Niin ja tämänhän piti kertoa näyttelysuunnitelmista niin laitetaas tänne nyt sitten ne näyttelysuunnitelmat :D Eli siis --->

6.-7.8 KV HONKAJOKI
27.-28.8. KV TERVAKOSKI
29.-30.10. KV SEINÄJOKI
19.-20.11. KV JYVÄSKYLÄ (ehkä)

Tällähetkellä ei muita suunnitelmia :) Hyvää kesän jatkoa kaikille! :--)

perjantai 8. heinäkuuta 2011

Tauolta palattu !




















Heipsansaa, on kulunut viikko viime postauksesta ja ajattelin viihdyttää teitä tämmöisillä todella "hyvä laatuisilla" kuvilla :D Kai noista pikselimössö kuvista saa edes jotakin selvää (?) Noh, mökin tapahtumia. Se olikin oiken tapahtumarikas mökkireissu kerta kaikkiaan ! Olimme olleet ehkä paikan päällä noin tunnin, veli meni kalastamaan ja heitti ankkurin veteen virveli mukanaan :'D Huhhuh, sitä sieltä etsittiin ehkä 30 min. Puhaltelimme saippuakuplia Taistolle ja Ronille jotka ovat hulluna niihin ja hyppivät sen takia, kun yrittävät niitä kiinni. Sitten viimeisillä päivillä soudimme yllä ovelilla härveleillä keskelle järveä ja otimme aurinkoa 8-D Näin btw, ei järvellä ollut yhtäkään hävittäjää tai hyttystä :o ! Koirilla taas riitti tekemistä ja virtaa. Taisto ja Roni käväisivät uimassa, ei vapaaehtoisesti. Saunassakin ne lämmitteli :-) Aku säästyi uimiselta, koska a) siinä on niin kova homma kuivata b) se olisi vetänyt herneen nenään ja painellut menemään :-D  Sitten tänään, olin mökillä koirien kanssa lenkillä jokin vanha mies sanoi näin "koirilla onkin paljo lukemista" olin siinä sitten silleen, että anteeeks mitä?!?!?! XD Vai että koirilla paljon lukemista, jaahas. Näihin tunnelmiin onkin hyvä lopettaa tämä stoori :-)


                                                           <3: Jenna

lauantai 2. heinäkuuta 2011

Päivitystä ennen taukoa !

Eli siis tiistaina suuntaamme mökille, joten meitä ei näy ennen perjantaita täällä päivittelemässä. Joten, toivon ja pyydän että värkkäätte tänne lisää lukijoita ja kommentteja saa rustailla ihan mielensä mukaan :) ! Tuun heti perjantaina teitä tänne viihdyttämään ja laittelemaan uusia kuvia :) Mutta nähdään viimeistään 8.7 :-) Morjenstaaaaa !


                                                 <3: Jenna

perjantai 1. heinäkuuta 2011

29.6.2011 Kitinoja

                                     Tämä nätti "trimmi" näkyy kivasti :-)









Juu eli oltiin keskiviikkona Kitinojalla +30 asteen lämmössä agilitykisoissa. Radat meni ihan kivasti vaikka oli kuuma. Vauhtia löytyi, ihme ja kumma ! Ensimmäinen rata meni hyllyllä, eli väärä rata (meni putkeen) mutta loppua kohden meni nappiin ! Toiselta radalta tuli pelkkä 5, nyt se ei sitten mennyt sinne putkeen o.O ihme Unto Uneksia. Ja radat eivät olleet mistään helpoimmasta päästä ja tuomarina toimi Eija Berglund. Noh, tuloksella tultiin sentään 6. Ekalta radalta ei tullut kuin yksi nolla tulos medeissä, makseissa ei yhtään eikä mineissä. Toisen radan tuloksia en sen enempään tsekkaillut. Kirjoitellaan taas, kun palaamme mökiltä :-) !

                                             
                                                  <3: Jenna