keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Treenejä!

Tänään mentiin tuntia ennen meidän "virallisia" treenejä, Taiston kanssa treenailemaan! Ensin mentiin keppejä, verkoilla. Taisto oppi ne todella nopeeta, eikun toistoja ja toistoja! Meni vielä niinkin, että menin itse toistapuolta, jota en ole tosin opettanut kunnolla meidän Ronillekkaan, hups! Nooh, seuraavaksi mentiin hyppyjä, jotka meni todella hyvin, niissä ei näyttänyt olevan mitään vaikeuksia. Irtoamista harjoiteltiin ja irtos todella hyvin ja vauhtia löytyi :) Putkessa ilmeni hieman ongelmia, koska Taisto roikkuu hirveesti mussa kiinni, joten sinne putkelle se pitää saattaa oikein kunnolla! Mutta sekin paranee, kun sitä oikein treenailee :) Puomi menee ongelmitta niin myös A:kin! Ronin treenien jälkeen mentiin vielä pientä "rataa", jossa oli kolme hyppyä ja putki, putkesta tultaessa sama väärinpäin! Hui, mulla tulee vielä kiire tuon termiitin kanssa :o!

Ronin kanssa mentiin oikein kunnon kiemuroita ja vänkyröitä! Eli tehtiin siis backflapejä, en tiedä onko siinä tuo f vai ei :D Noo, kumminkin eli siis takaakierto ja sylikäännös ja putkeen! Se näyttää hirveän vaikealta, mutta ei se loppujen lopuksi kovin hankala ole ja ohjaaja ei saa olla liian ajoissa, vaikka luulisi että pitäisi, mutta ei, kerrankin pitää mennä koiran kanssa suunnilleen samaa "matkaa". Sen jälkeen mentiin takaaleikkauksia, jotka on hankalia meille, koska tuo ei irtoa kunnolla A:lle eikä millekkään muullekkaan esteelle! Nooh, siitä silti selvittiin suht hyvin :) Ettekai te nyt uskoneet, että me se hyvin mentiin? :D Ei todellakaa, ensiksi koira oli hirveän väsynyt ja laiska ja ohjaaja ei osannut! Mutta joo, ihan ookoosti se meni silti!

Ai niin, viikko sitten Kajaanissa agilityn iltakisoissa tulokseksi tuli nollarata yliajalla, himputti! Arasteli puomia (oli samanvärinen kuin maasto, joten ei varmaan erottanut sitä missä se menee) No hyvin meni silti! Sunnuntaina näyttelyissä Taisto JUN ERI JUK1. SA jäi saamatta tasapurennan vuoksi, joten se ROP tai VSP sijoitus meni sivusuun, vaikka se oli kerrankin niin lähellä!

torstai 5. tammikuuta 2012

Snow :-)


Tulihan sitä lunta tännekin! Koirat ovat tykänneet juosta ja riehua lumihangessa. Taisto reppana yrittää syödä kaiken lumen, siinäpä urakka! Lunta tuli ja tulee ainavain. Olisipa jouluaattonakin ollut lunta. Ai niin, koirat saivat joululahjaksi vinkuvat possut, sitä ihmetellen, että kuinka ne eivät ole jo rikki. Yleensä siinä ei mene, kuin 5-10 minuuttia, kun on possun perästä on revitty sisälmykset ja se vinkuvaosa pois. Nyt ne kaikki kolme köllöttelee tuolla sohvalla tyytyväisinä ja onnellisina, hope so :)


Ensiviikonloppuna suuntaammekin Kajaaniin. Lauantaina on agilityn iltakisat ja sunnuntaina päästään kehään ringittämään! =) Niin joo, huomenna onkin Taistolla koitos, agilityn hallittavuustesti, omg o_O Hieman jänskättää! Mutta, ensi kerralla voisin, vaikkapa kertoa meidän 2011 vuodesta. Niin, ja hyvää uutta vuotta 2012! Alan, nyt kyllä päivittämään tätä blogia taas aktiivisesti.