maanantai 11. kesäkuuta 2012

Täydellisyys ei aina tarkoita kiiltokuvamaisuutta

Ehheh, taisi se seuraava postaus tulla sittenkin jo parin päivän päästä. Sitä vaan pitkästäaikaa innostui bloggailemaan :) Mutta tämäkin postaus täyttyy kuvilla, joten enjoy!!








 Tiedä sitten mitä herra tekee, mutta onhan se aika kuvauksellinen, eikös? :D


Hyvää kesäpäivän jatkoa kaikille!! :)

lauantai 9. kesäkuuta 2012

Tuuri KR 9.6.2012

Tänään tuli oltua Tuurissa koiranäyttelyissä ja siellä meni oikein kivasti mm. Aku AVO ERI ja Taisto NUO ERI NUK1 SA!! Huikeeta! Tuomarina toimi Marja Kurittu. Hieno aloitus Taistolla nuortenluokassa :) Mutta annan kuvien puhua puolestani (:

Akun arvostelu:
"Erinomainen tyyppi ja koko. Erinomaiset rungon mittasuhteet. Kaunis pää, oikea otsapenger. Hyvä pigmentti ja purenta. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Kaunis blenheim väritys. Liikkuu ja esiintyy hyvin. Miellyttävä luonne."




Taiston arvostelu:
"Erinomainen tyyppi ja koko. Kauniit rungon mittasuhteet. Kaunis pää ja ilme. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Erinomainen ylälinja, hännän kiinnitys ja kanto. Liikkuu ja esiintyy hyvin. Kaunis black&tan väritys, kaunis sävy. Miellyttävä luonne."






Seuraavaksi suunnattaisiin Keminmaalle agilitykisoihin ja sieltä Rovaniemelle koiranäyttelyihin! :) Eli seuraava postaus tulee varmaankin silloin :--)