keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Agilitya!

Hui, se oli sitte sitä agilitya tänään! Ronin vauhti katosi taas jonnekkin o__O En ymmärrä! Kai se johtuu sitten tästä ilmasta, joka on musta aika ihku! :) Taistokin oli treenaamassa kontakteja ja putkea. TAISTO ON KONTAKTIHULLU! :D Se oli siis koko ajan menossa kontakteja. Roni taas... en tajua, miksei Roni menny putkeen :/ OK?! Se ei siis oo koskaan kieltäytyny putkesta, oikeestaan se menee sitä ehkä liikaakin :) Kai sitte ohjasin jotenkin väärin?! Eikö se sillee niinku mee että: "koira osaa, ohjaaja ei" vai mitä? :D Meillä taitaa olla juurikin näin.
    Ja Taisto sai uuden ihastuksen Uno jackrusselinterrieri. Ne oli niin ihastuneet toisiinsa<3 Vaikkakin Taistolla oli vielä häntä koipien välissä ;s Mutta ei se menoa haitannut :D Hauskaa niillä ainakin oli.
    Taitaa tosta meijän kakarasta ehkäpä tullakin jotakin, ehkäpä agilityvalio. Hehheh, joo siihen on todella paljon aikaa, odotetaan sitä että kersa täyttää ensin sen yksi, että päästään hyppelehtimään kunnolla ja ihan oikeasti harrastamaan sitä agilitya :D! Eipä meillä paljon muuta, palaamisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti