keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Agilitya!

Hui, se oli sitte sitä agilitya tänään! Ronin vauhti katosi taas jonnekkin o__O En ymmärrä! Kai se johtuu sitten tästä ilmasta, joka on musta aika ihku! :) Taistokin oli treenaamassa kontakteja ja putkea. TAISTO ON KONTAKTIHULLU! :D Se oli siis koko ajan menossa kontakteja. Roni taas... en tajua, miksei Roni menny putkeen :/ OK?! Se ei siis oo koskaan kieltäytyny putkesta, oikeestaan se menee sitä ehkä liikaakin :) Kai sitte ohjasin jotenkin väärin?! Eikö se sillee niinku mee että: "koira osaa, ohjaaja ei" vai mitä? :D Meillä taitaa olla juurikin näin.
    Ja Taisto sai uuden ihastuksen Uno jackrusselinterrieri. Ne oli niin ihastuneet toisiinsa<3 Vaikkakin Taistolla oli vielä häntä koipien välissä ;s Mutta ei se menoa haitannut :D Hauskaa niillä ainakin oli.
    Taitaa tosta meijän kakarasta ehkäpä tullakin jotakin, ehkäpä agilityvalio. Hehheh, joo siihen on todella paljon aikaa, odotetaan sitä että kersa täyttää ensin sen yksi, että päästään hyppelehtimään kunnolla ja ihan oikeasti harrastamaan sitä agilitya :D! Eipä meillä paljon muuta, palaamisiin!

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Taas tätä...

Ei voi olla totta! Aku söi talvella hyvin ja taas se alkaa, ruoka ei maistu :/ Ei siis, pah! Juuri kun alkoi laitoihin tarttua niin sitten se lopettaa syömisen, ookoo Aku! Pelkääkö se että se lihoo liikaa, parempi liian lihava kuin liian laiha, vai mitä? Tuomaritkin protestoi, että pitäis saaha vähän lisää massaa ympärille. Ollaanko me kahessa näyttelyssä keriitty kiertämään kun se syöminen alkaa olla taas ei niin kiinnostavaa puuhaa. Ärrrhhh! Perkules, noille kahelle muulle syöpölle kelpaa mikä vaan ja söis vielä Akunki ruuat, mutta ei herranjumala!! Taistokin paisuu niinku pullataikina XD No ei nyt ihan. Mutta ei mulla muuta tälläkertaa, palaillaan! :)

sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Heissan :)

Heippa :)! Nyt alkaa tämä meidän blogi ja minä Jenna (15) yritän pitää tätä blogia yllä :D Blogissa seuraatte cavalier Ronin, Akun ja Taiston puuhia ympäri vuoden :)
      Tänään ihanana "kesä" päivänä olimme Ronin kanssa agilitykisoissa, tosin ne olivat epikset XD Sieltä taisi tulla ehkäpä jonkunlaista menestystäkin vaikka ei palkintopalleille päästykään, mutta tyytyväinen saa olla poijjan vauhtiin! jee! Kerrankin meillä riitti vauhti =) Taisi tulla lisästarteilla parempia tuloksia kuin oikealla startilla XD Oli poika sen verran väsynyt kun kolme rataa piti juosta :p
     Mitäs muuta me ollaan tänään tehty, harjoiteltiin Taiston kanssa vähän putkea, ja taitavasti pikkumieskin meni putkesta joka suuntaan :) Saan olla niin ylpeä meijän mustuaispoijjasta :D Niin hieno mies!
    Akun kanssa ei olla harjoiteltu mitään muuta kuin hihnassa kulkemista :D Kun ei se sitäkään näytä osaavan! :s